Doelen en tarieven voor 2024

Het afgelopen jaar heeft All Brands Matter zich nóg breder weten in te zetten voor klanten en partners binnen een groeiend aantal verschillende markten. Dankzij de groei van onze klanten en partners hebben we meer waardevolle ervaring opgedaan. En deze ervaring gebruiken wij graag om te delen. Zo profiteert iedereen.

Niet alle ondernemers groeien even snel. Één van de belangrijkste redenen daarvoor is dat ten opzichte van eerdere jaren, we merken dat ondernemers minder beschikbaar budget hebben om te starten. Dit gaat vooral ten koste van de digitale infrastructuur. Hierdoor starten ondernemers makkelijk, maar stagneert de groei. Mede omdat het aanleggen van een goede infrastructuur soms best een investering kan zijn.

All Brands Matter wil daarom alle nieuwe ondernemers helpen door de meest belangrijke kanalen vanaf het begin zo in te richten dat er altijd ruimte is voor groei. Groei op de lange- en korte termijn en groei die betaalbaar is. En vanzelfsprekend kunnen huidige klanten en partners van dezelfde mogelijkheden gebruik maken.

2024 steken we daarom net even iets anders in dan anders. Met een aantal nieuwe producten leggen we hierbij de focus op het samen vaststellen van budgetten per jaar/maand.

Zo is er meer mogelijkheid voor jouw groei, maar met een lagere drempel.

Vragen?

Bel ons gewoon!

Delen met anderen:

op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 

KVK NUMMER 30259787  | BTW ID NL001229736B52 | IBAN (KNAB) NL11 KNAB 0259 7495 08 T.N.V. ALL BRANDS MATTER

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies (Google Analytics). Lees er meer over in ons Privacy Statement

© ALL BRANDS MATTER 2009-2024

Digital Card

Consult

Gefelciteerd met deze stap! We hebben alleen nog wat gegevens van je nodig.

Hosting