Over all brands matter.

De fundering voor All Brands Matter is in 2009 gelegd onder de naam Adveon, wat stond voor Advertisement & Online. Waar destijds de focus lag op webdesign en drukwerk, groeide dat in de loop der jaren uit tot een full service leverancier voor het (her)starten van jouw onderneming.

FOCUS OP LEUKE ZAKEN.

Doe je wat je leuk vindt? Dan word je er alleen maar beter in.

Van ondernemen gaat ons hart sneller kloppen. Jouw hart ook? Wij juichen het toe als iemand met volle overtuiging de wereld ingaat en de stap maakt om zakelijk te (her)starten. Je doet iets of je gaat iets doen waarin je uitblinkt, waar jij in gelooft en waar je blij van wordt. Wij zetten je in je kracht door leren ondernemen en ondernemers helpen ondernemen.

Boy van Arkel
Business Manager & Allround Designer

HOE IS ALL BRANDS MATTER ONTSTAAN?

Boy van Arkel

Business Director / Allround Designer

Tijdens mijn studie begon ik in 2009 met ondernemen. Eigenlijk uit gebrek aan uitzicht op werk vanwege de crisis. De eerste contacten waren met mensen die wat drukwerk nodig hadden en een website. Social media stond toen nog in de kinderschoenen, websites schreef ik in kladblok in html en css. Het waren andere tijden.

In 2012 kreeg ik mijn eerste echte kantoorbaan als Multimedia Designer in de e-learning branche. Daar werkte ik met veel leuke en grote klanten. Maar na bijna 12 jaar in het vak, merkte ik dat ik veel liever werk voor kleinere, startende ondernemers. Daar zit de zichtbare en voelbare groei. Als persoon heb ik dat nodig om de grootste voldoening uit mijn werk te halen.

In 2020 hakte ik eindelijk de knoop door en ging ik volledig voor All Brands Matter. Dat is de beste stap die ik ooit heb genomen. Met alle kennis op zak ben ik niet alleen in staat om mensen te laten ondernemen met online- en offline communicatie. Ik leerde ook om mensen in hun kracht te zetten. Mensen te motiveren, financieel inzicht te geven en hen de angst te ontnemen voor ondernemen. Met een snel groeiend klant-portfolio heb ik het gevoel en het bewijs dat je verschil maakt met wat je leuk vindt.

Oprichter Boy van Arkel (Business Director & Allround Designer) heeft meer dan 12 jaar werkervaring op het gebied van user interface-, visual- en webdesign. Hij heeft projecten gedaan voor o.a. Heineken, Netflix, Royal Dutch Airlines, KPN, Asics, Boskalis, Ahold, Nikon, WE Fashion, ING, Rabobank, PWC, Philips, MSF, Vermaat Groep en Vodafone.

CONNECT MET Boy

op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 

KVK NUMMER 30259787  | BTW ID NL001229736B52 | IBAN (KNAB) NL11 KNAB 0259 7495 08 T.N.V. ALL BRANDS MATTER

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies (Google Analytics). Lees er meer over in ons Privacy Statement

© ALL BRANDS MATTER 2009-2024

Digital Card

Consult

Gefelciteerd met deze stap! We hebben alleen nog wat gegevens van je nodig.

Hosting