online communicatie

Online communicatie genereert meer bereik en bekendheid. Maar wat is er online mogelijk?

Denk bij online communicatie zijn zaken als een nieuwe website, webshop, een social media campagne, een nieuwsbrief óf alles tegelijkertijd. Er zijn tal van combinaties mogelijk en wij realiseren ze voor je.

Hoe doe jij het?

Bij online communicatie gaat het gaat erom dat je jouw doelgroep op de juiste manier en het juiste moment bereikt.

Als ondernemer heb je een doelgroep en die wil je zo doelgericht mogelijk bereiken. Hoe je dat inricht is helemaal aan jou. Ben je er nog niet helemaal over uit je jouw doelgroep het beste bereikt of wil je er een frisse blik op laten werpen? Stel ons gewoon je vraag!

Wat regelen wij voor jou?

Jouw website

Elke ondernemer heeft een website nodig. Jij dus ook. Hoe je die inricht is aan jou en hangt af van waar jij voor staat. Wij helpen jou met een plan.

Wij maken websites voor o.a.

Zakelijke markt (algemeen) | Horeca | Informatieve doeleinden | Startups

Jouw Online webshop

Wij creëren volledige webshops in één keer. Je kunt daardoor meteen aan de slag met verkopen. Is dat niet nodig of mogelijk? Dan bouwen we jouw webshop langzaam op. We bieden hulp op maat.

Mogelijkheden van onze webshops

Helemaal op maat | Verzenden over de hele wereld | Meertaligheid | Betalingen ontvangen met IDEAL, Visa, Mastercard, Paypal etc. | Volledig in eigen beheer

Jouw ONLINE MARKETING​

Marketing start je niet zonder plan en een plan maak je niet zonder planning. Heb jij al bedacht hoe jouw marketing wilt inrichten en ben eraan toe om het uit te voeren? Of moet er nog geschaafd worden aan jouw plan om optimale marketingresultaten te behalen? Deel jouw plan en we gaan aan de slag!

Denk aan

E-mail marketing | Facebook marketing | Instagram marketing | Google Ads

Handig om te weten!

We hebben de meest gestelde vragen over online communicatie voor jou op een rijtje gezet.

Absoluut. Al onze gemaakte website zijn “mobile-first”. Vandaag de dag is dat een must!  

Nee, dat is geen vereiste. Het is jouw website en jij beslist wat je ermee doet.

Ja, dat regelen we voor je. Als wij je website bouwen en hosten krijg je dat erbij. Het enige wat jij nodig hebt is een Google-account.

Dat is zeker mogelijk. De meeste opdrachtgevers doen dit zelf. We werken met WordPress in combinatie met een aantal vaste tools. Hiermee kun je gemakkelijk je eigen website beheren. Als je niet weet hoe dit moet, kun je na oplevering een korte training volgen over hoe je jouw website zelf onderhoudt.

Dat kunnen we zeker. Samen met jou bespreken we de te verwachte werkzaamheden per periode. Vervolgens stellen we een onderhoudscontract op en bekijken we elke kwartaal of we dit kunnen bijstellen. Zo ben je altijd verzekerd van een eerlijke prijs.

Voor veel ondernemers zijn klanten verspreid over een groot gebied. Daarbij komt dat niet elke klant social media heeft. Toch wil je die klanten bereiken. Een nieuwsbrief kan dan zinvol zijn.
Met een social media campagne kun je met weinig middelen nieuwe klanten genereren. Je kun dit vaak toespitsen op specifieke leeftijden, geslacht, plaats en interesses. Je stelt doelen voor een bepaalde periode en maakt budget beschikbaar om die doelen te bereiken. Voor veel ondernemers is dit dé manier om de juiste doelgroep te bereiken.

Stel ons je vraag

WhatsApp (VoIP)
+316 41 41 41 21
Email
info@allbrandsmatter.com
Adres
Willem Marisstraat 14 4003KP Tiel
KVK Nummer 30259787
BTW ID NL001229736B52
IBAN (KNAB) NL11 KNAB 0259 7495 08 T.N.V. ALL BRANDS MATTER

Copyright 2009-2021